Tusché er en kursus- og  konsulentvirksomhed, som specialiserer sig i grafisk facilitering. 

Hos Tusché kan du tilmelde dig kurser i grafisk facilitering, visuelle skabeloner, præsentationsteknik og Sketchnoting. Her lærer du grundlæggende tegneteknik og får metoder og værktøjer, som du kan bruge både på møder, i undervisningssituationen, i samtaler og som proces- eller projektleder.

Tusché udarbejder også præsentationstegninger, visuelle skabeloner til din workshop eller konference og illustrationer til fx hjemmesider, foldere og bøger.  

Personen bag

Mette Kjær Østergaard-Nielsen, Cand.Mag., proceskonsulent, projektleder og grafisk facilitator.

Jeg er oprindelig uddannet cand.mag, og har gennem de seneste 12 år videreuddannet mig som proceskonsulent, projektleder og grafisk facilitator. Disse kompetencer sætter jeg i spil på forskellig vis i mit arbejde, hvor jeg er optaget af at få mennesker til at lykkes godt i de jobs de har – individuelt og i et samarbejde. Deltagelse, engagement og godt samarbejde er nøgleord for mig, når jeg er ude som facilitator eller underviser. Jeg elsker at mærke, når jeg er med til at ‘flytte noget’. Den gode forberedelse og de visuelle arbejdsmetoder gør en kæmpe forskel, fx på en workshop, en temadag, i undervisningen eller på et møde. Og så gør jeg mig umage med værtsskabet, da det er afgørende for helhedsoplevelsen!

Ved at kombinere mine kreative sider med min hang til struktur og overblik, har jeg fundet ind til det faglige felt, der giver mig allerstørst arbejdsglæde – grafisk facilitering!

Til daglig arbejder jeg som HR-konsulent i Haderslev kommune – et spændende job, som jeg er glad for at kunne kombinere med mit arbejde med Tusché.

Jeg håber, at min begejstring for faget smitter af, når jeg underviser, er ude på opgaver, hvor jeg faciliterer lederteams, eller skal drive processer i teams eller afdelinger på forskellige arbejdspladser. Allermest håber jeg dog, at mine bidrag giver den værdi og effekt, du ønsker og har brug for!