Grafisk Facilitering
for begyndere og lettere erfarne grafiske facilitatorer, der gerne vil have styr på den grundlæggende tegneteknik.
Læs mere

Præsentationsteknik
for formidlere, der gerne vil kunne præsentere med et overbevisende kropssprog, fremstå med troværdighed, håndtere nervøsitet og skabe en rød tråd.
Læs mere

Hold samtalen på sporet med visuelle skabeloner - Online kursus
ONLINE KURSUS i 9 moduler. For (grafiske) facilitatorer, undervisere og alle andre, som vil bruge det visuelle sprog og de visuelle skabeloner til at styrke formidlingen i gruppeprocesser, præsentationer og samtaleforløb.
Læs mere

Visuelle skabeloner - workshop
for facilitatorer, der gerne vil kunne skabe skabeloner til hjælp som 'med-facilitatorer' ved møder, gruppearbejder og processer, der kræver overblik, struktur, opsamling og hvor deltageraktivering er essentiel.
Læs mere

Visuelle møder
for ledere, mødeledere, projektledere, undervisere, vejledere, facilitatorer og alle, der arbejder med formidling og ønsker at blive bedre til at inddrage og engagere deltagerne.
Læs mere

Sketchnoting
for undervisere , studerende og dig, der gerne vil lære en alternativ notatteknik, som gør, at du rent faktisk husker dine notater!
Læs mere

Skriv pænt
3 timers workshop om SKRIFT. Vi øver skrift - både på A3 og på 'det store lærred'. Tips og tid til at øve både de simple og mere avancerede skrifttyper.

Ansigter og mennesker
3 timers workshop om ANSIGTER OG MENNESKER. God tid til at nørde med ansigtsformer, udtryk, hår og bevægelse.